Diensten

VSVB is veelzijdig ontwikkeld en kan je daarom persoonlijk helpen met de onderstaande diensten.  Je kan ook direct een offerte aanvragen. Ben je ZZP’er? Lees dan hier meer over hulp bij administratie als ZZP’er.

Waar kunnen we je mee helpen?

Druk op de afbeelding of onderstaande knoppen om direct meer te lezen over wat we voor je kunnen doen. 

Hulp bij belastingaangifte ZZP

Belastingaangiftes

Druk op de dienst om er meer over te lezen.

De omzetbelasting moet over het algemeen vier keer per jaar gedaan worden. Wij boeken alle inkoop- en verkoopfacturen in en ontzorgen je in het opgeven van je omzetbelasting. Het enige wat je helaas wel zelf moet doen is betalen. Dit doen we voor je:

  • Inboeken verkoopfacturen en inkoopfacturen
  • Aangifte omzetbelasting
  • Algemeen advies

Bij het kundig indienen van een inkomstenbelasting valt veel te behalen. Wij navigeren samen met jou deze doolhof door voor de meest passende oplossing. Dit doen we voor je: 

  • De aangifte inkomstenbelasting.
  • Het meedenken voor de optimale situatie voor jou. 
  • Advies voor het komende jaar. 

Als eigenaar van een BV of NV (en soms ook stichtingen en verenigingen) ben je gebonden aan de vennootschapsbelasting. Bij de aangifte helpen wij je met: 

  • Een fiscaal correcte en optimale aangifte.
  • Passend advies voor jouw situatie

Inrichting en bijhouden van boekhouding

Druk op de dienst om er meer over te lezen. 

Over de jaren kan een boekhouding een puinhoop worden. Ook al is de boekhouding geen puinhoop, met het optimaliseren en intelligent inrichten kun je vaak al vele manuren en overige kosten besparen. We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Hierbij geven we graag een indicatie van de kosten en wat jij kan besparen.

Heb je handjes te kort? Maak gebruik van ons schaalbare aanbod om jouw boekhouding te ondersteunen of compleet bij te houden. Voor een scherpe prijs wordt jouw boekhouding efficiënt bijgehouden

Kwaliteit staat bij ons centraal, bij jou ook?

feature1 free img
feature3 free img

Financieel advies en aanvragen subsidies

Druk op de dienst om er meer over te lezen. 

Met ieder financieel vraagstuk kun je bij ons aankloppen. Wij vertellen je vervolgens of we je kunnen helpen of dat je elders beter af zou zijn. Laat het ons vooral weten! 

Wil je aan de slag met vergroening of één van de andere vele opties waar je subsidie voor kan krijgen? Wij adviseren je voor de inzet van de juiste subsidies en helpen je met het aanvragen. We vertellen het je uiteraard ook als het financieel niet handig is! 

Snel duidelijkheid nodig? Vul het onderstaande formulier in!

Offerte op maat:

We zullen alleen contact opnemen bij vragen of onduidelijkheden.
Omschrijf hier het financiële vraagstuk waar we je mee kunnen helpen.
Scroll to Top